h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Vicdanları yakan yangın Van’da!

Van'ın İpekyolu ilçesinde çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Hafiziye Mahallesi'ndeki 7 katlı binada çıkan yangına vatandaşlar müdahale ederken, itfaiye ekipleri de olay yerine kısa sürede ulaştı. Yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen vatandaşlara ise ambulansta müdahale edildi. Apartman sakini Medeni Şener, yangının doğalgaz ve elektrik kontağının kapatılmasıyla önlenmeye çalışıldığını belirtti. Yangını ilk fark eden apartman kapıcısı ve mahalle sakinleri sayesinde müdahale edildi. Mahalle muhtarı ise Allah'a şükür can kaybı ve yaralanma olmadığını ifade etti.

Van’ın İpekyolu ilçesinde bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Hafiziye Mahallesi’nde bulunan yedi katlı bir binanın üçüncü katında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangına, vatandaşlar müdahale etti ve aynı zamanda itfaiye ekiplerine haber verdiler. Yangın, bina içindeki daire sahiplerine korku dolu anlar yaşattı, ancak itfaiye ekipleri hızla olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldı. Neyse ki yangında can kaybı yaşanmazken, dumandan etkilenen vatandaşlara ambulans müdahale etti. Yangının maddi hasara yol açtığını söyleyen bir apartman sakini, “Yaklaşık saat 10.00 civarında fark ettik yangını. Hemen doğalgazı ve elektrik kontağını kapattık. Neyse ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. İtfaiyeciler geldi ve müdahale etti. Facianın eşiğinden döndüğümüzü söyleyebilirim” dedi. Mahalle muhtarı Bayram Sönük, yangının ilk olarak apartmanın kapıcısı tarafından fark edildiğini belirterek, “Mahalle sakinleriyle birlikte içeriye girmek için kapıyı zorladık. İtfaiye ekipleri geldi ve şükürler olsun yangın söndürüldü. Allah’a şükür can kaybı veya yaralanma olmadı” açıklamasında bulundu.

Fabrikada feci ölüm kamerada

Sıradaki haber:

Fabrikada feci ölüm kamerada

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.