h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Veliler, Başkan Aygün’ün projelerini detaylıca inceledi

Veliler, Başkan Aygün’ün projelerini detaylıca inceledi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, okul aile birlikleri ve velilerle bir araya gelerek yaptığı çalışmaları paylaştı. Programın ardından Cumhuriyet İlkokulu aile birlikleri ve veliler, Derince Belediyesi yetkilileriyle birlikte yapılan projeleri yerinde inceledi. İlk olarak Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri'ni ziyaret eden konuklar, ardından Tahtalı Göleti Doğa Park ve Beşdivan Tesisleri'ni gezdi. Başkan Aygün, eğitime yönelik projeleri ve hizmetteki Gençlik ve Spor Merkezleri'ni de paylaştı.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, okul aile birliği yöneticileri ve velilerle bir araya gelerek gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri anlattı. Başkan Aygün, yöneticiler ve velilerle beraber hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

Eğitime destek vermek konusunda her zaman aktif olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçedeki okulların temsilcileriyle düzenli olarak buluşmaya devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet İlkokulu’ndan gelen konuklarla bir araya gelen Başkan Aygün, Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda bir program düzenledi. Programda, Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Serap Aslan, okul aile birliği yönetimi ve velileriyle bir araya gelen Başkan Aygün, öncelikle eğitime yönelik faaliyetler kapsamında hayata geçirdiği Gençlik ve Spor Merkezleri gibi projelerini tek tek paylaştı. Cumhuriyet İlkokulu aile birliği yöneticileri ve velileri, Yelken Kafe’deki programın ardından Derince Belediyesi yetkilileriyle birlikte İshakçılar merkezli köylere gitme imkanı buldu ve bölgede inşa edilen projeleri inceledi. Konuklar, ilk olarak dört önemli tesisi bünyesinde barındıran Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Sonrasında ise okul aile birliği yöneticileri ve veliler, bölgeyi daha cazip bir hale getiren Tahtalı Göleti Doğa Parkı ve Beşdivan Tesisleri’ni ziyaret ettiler.

Avusturya’da tutuklanan aile, oğulları ve torunlarından haber alamıyor

Sıradaki haber:

Avusturya’da tutuklanan aile, oğulları ve torunlarından haber alamıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.