h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vatandaşların Yaşam Konforunu Artırmaya Devam Edecek Başkan Sandıkçı

Vatandaşların Yaşam Konforunu Artırmaya Devam Edecek Başkan Sandıkçı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede yapılan çalışmalarla modern ve konforlu sosyal yaşam alanlarının hizmete açıldığını söyledi. Yeni oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla donatılan Canik ilçesinde ücretsiz internet imkanı sunulduğunu belirten Başkan Sandıkçı, aynı zamanda güvenlik sistemlerinin de parklara yerleştirildiğini ifade etti. Güvenli Parklar projesiyle tüm parkların 24 saat gözetim altında olduğunu vurgulayan Sandıkçı, Canik'in güvenli ve eğlenceli yaşam alanları oluşturulduğunu dile getirdi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye modern ve rahat sosyal yaşam alanları kazandırdıklarını söyledi. Yeni sosyal yaşam alanlarının ilçede her yaş grubundan vatandaşa hizmet verdiğini belirten Sandıkçı, Canik’i oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla donattıklarını vurguladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki sosyal yaşam alanlarında ve tüm Canik genelinde vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunduklarını da ekledi. Ayrıca, Canik’e kazandırdıkları yeni sosyal yaşam alanlarına güvenlik sistemleri yerleştirdiklerini belirtti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunulduğunu ifade etti. İlçe genelinde ücretsiz internet imkanı sağlandığını söyleyen Sandıkçı, yeni yapılan parklarda da ücretsiz internet noktalarının bulunduğunu belirtti. Bu sayede vatandaşlar, parklarda ve yürüyüş/bisiklet yollarında zaman geçirirken kesintisiz internet erişimi sağlayabiliyorlar.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik ilçesindeki tüm parklara güvenlik sistemleri kurduklarını açıkladı. “Güvenli Parklar” projesi kapsamında, parkların 7/24 güvende olduğunu belirten Sandıkçı, güvenlik sistemleri sayesinde çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşlar için güvenli yaşam alanları oluşturduklarını ifade etti.

Yaşlı bir adamın cesedi cami tuvaletinde bulundu

Sıradaki haber:

Yaşlı bir adamın cesedi cami tuvaletinde bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.