h Dolar 39,8247 % -0.22
h Euro 47,0226 % -0.22
h Altın (Gr) 4.228,79 %0,68
a
Vatandaşlar, otomobilin çarptığı çocuğun üşümemesi için ceketlerini üzerine örterek yardımda bulundu
0

BEĞENDİM

Konya’da 12 yaşındaki bir çocuk, yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Vatandaşlar, çocuğun üşümemesi için onun üzerine ceket örttü.
Olay, Yazır Mahallesi Ulusal Sokak’ta saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 26 KD 185 plakalı otomobil, kampüsten otogar istikametine seyir halindeyken, genç çocuğa çarptı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Yaralı çocuğun üzeri vatandaşlar tarafından ceketle karşılandı. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından çocuğu Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Polis ekipleri, incelemelerin ardından kazaya karışan sürücüyü ifade için polis merkezine götürdü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.