h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Varto’da şehit askerler için dualar edildi, binlerce kişi bir araya geldi

Varto’da şehit askerler için dualar edildi, binlerce kişi bir araya geldi

Muş'un Varto ilçesinde, Pençe-Kilit bölgesinde gerçekleşen çatışmada 9 askerimiz şehit düştü. Bu acı olayın ardından Varto İlçe Müftülüğü tarafından şehitlerimiz için dua edildi. Hacı Kaya Özer Camii'nde düzenlenen sabah namazında, Müftü Vekili Tacettin Erciyes tarafından Yasin-i Şerif okundu ve dualar edildi. Müftü Vekili Erciyes, konuşmasında tüm şehitlere ve Filistin'de şehit olanlara dua ettiklerini belirtti ve Rabbimizin şehitlerimize merhamet etmesini diledi.

Muş’un Varto ilçesinde sabah namazında, Pençe-Kilit bölgesinde gerçekleşen operasyonda şehit olan 9 askerimiz için dua edildi. Teröristlerin üs bölgesine sızmaya çalışması sırasında çıkan çatışmada askerlerimiz şehit düşmüştü. Varto İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen dua etkinliği, Hacı Kaya Özer Camii’nde gerçekleşti. Sabah namazının ardından Müftü Vekili Tacettin Erciyes tarafından Yasin-i Şerif okunarak şehitlerimiz için dualar edildi. Erciyes, konuşmasında şunları söyledi: “Sabah namazı sırasında tüm şehitlerimiz için ve Filistin’de şehit olanlar için Yasin-i Şerif okuduk ve dualar ettik. Rabbim, şehitlerimize merhametiyle muamele etsin. Bir daha böyle acılar yaşamamamızı dilerim.”

Vakit.com.tr Başlığı: “Şehitlerimize sabah namazında dua edildi”

Sıradaki haber:

Vakit.com.tr Başlığı: “Şehitlerimize sabah namazında dua edildi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.