h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Valizinde bulunan bir ısıtıcı ve monitörden uyuşturucu çıkan kişi gözaltına alındı

Valizinde bulunan bir ısıtıcı ve monitörden uyuşturucu çıkan kişi gözaltına alındı

Samsun'da yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir valizin içine gizlenmiş 26.47 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.A., uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu madde bulunarak önemli bir başarının elde edildiği belirtildi.

Samsun’da Yolcu Otobüsünde Ele Geçirilen Uyuşturucu ile İlgili Bir Kişi Tutuklandı

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda uyuşturucuyla mücadele çalışmaları yürüten Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle seyahat eden M.A. isimli şahsın valizinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, valizdeki elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitöründen çıkarılan 2 paket halinde toplamda 26.47 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli M.A. gözaltına alındı. Polis sorgusunun ardından, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. M.A., nöbetçi mahkemede ifade verdi ve mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Afganistan’da meydana gelen uçak kazasında 4 kişi sağ kurtarıldı

Sıradaki haber:

Afganistan’da meydana gelen uçak kazasında 4 kişi sağ kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.