h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Tavlı, ‘Kan Bağışı’ İçin Vatandaşlardan Destek Bekliyor

Vali Tavlı, ‘Kan Bağışı’ İçin Vatandaşlardan Destek Bekliyor

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Kızılay'ın "Birbirimize Candan Bağlıyız" kampanyasına destek çağrısı yaptı. Kış şartlarının zorlaşması ve Ramazan ayı öncesinde kan stoklarını belirli bir seviyede tutmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Valilikte kurulan kan bağışı noktasını ziyaret eden Vali Tavlı, kampanyaya tüm kamu kurumlarının ve vatandaşların katılmasını istedi. Vali Tavlı, hayat kurtaran kanın testleri yapılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiş kan olduğunu hatırlatarak, kan bağışı programları düzenleneceğini ve herkesi bağış yapmaya davet etti.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Kızılay’ın “Birbirimize Candan Bağlıyız” adlı kampanyasıyla ilgili olarak tüm kamu çalışanlarını ve vatandaşları kan bağışında bulunmaya çağırdı. Vali Tavlı, kış aylarının zorluğu ve yaklaşan Ramazan ayı öncesinde kan stoklarını istenen seviyede tutmak için Kızılay tarafından başlatılan kampanya kapsamında Valilikte bulunan bir kan bağışı noktasını ziyaret etti ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Tavlı, hayat kurtaran kanın acil durumda bağışlanmadan önce test edilip kullanıma hazır hale getirildiğini hatırlattı ve “Kampanya kapsamında Samsun’daki tüm kamu kurumlarından ve kuruluşlardan belirli bir takvim dahilinde kan bağışı programları düzenleyeceğiz. Kamu personeli ve vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Yalova’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonucunda 3 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Yalova’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonları sonucunda 3 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.