h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Polat, Doğruyol köyünde yapılan ziyarette…

Vali Polat, Doğruyol köyünde yapılan ziyarette…

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Arpaçay'da bulunan Doğruyol köyünde okul ve köy ziyaretleri gerçekleştirerek öğrencilerle ilgilenip öğretmenlerle sohbet etti. Vali Polat, öğrencilere kitap okuma ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak sosyal aktiviteler yapma tavsiyesinde bulundu. Ayrıca köy sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Polat, Jandarma Karakol Komutanlığı'nı da ziyaret ederek görev yapan personele başarılar diledi.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, idari görevleri kapsamında köy ve okul ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Polat, Arpaçay’a bağlı Doğruyol köyünü ziyaret ederek, Şehit Astsubay Tuncay Güneş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerle bir araya geldi. Sınıflara girerek öğrencilere yakından ilgi gösteren Vali Polat, öğrencilerden daha fazla kitap okumalarını ve müfredat derslerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmalarını istedi. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Astsubay Tuncay Güneş İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Vali Polat, öğretmenlerden müfredat dışında çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar yapmalarını istedi. Doğruyol köyü sakinleri ile de bir araya gelen Vali Polat, bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Ardından Doğruyol Jandarma Karakol Komutanlığı’na geçti. Vali Polat, halkın huzur ve güvenliği için görev yapan personele kolaylıklar ve başarılar diledi. Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz de Vali Polat’ın Doğruyol köyü ziyaretine eşlik etti.

Adıyaman Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Sıradaki haber:

Adıyaman Belediyesi, ilaçlama faaliyetlerine aralıksız devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.