h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Makas, aktif tercüme: “Sürekli sahada aktifiz”

Vali Makas, aktif tercüme: “Sürekli sahada aktifiz”

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, görev süresi boyunca sahada, çarşıda ve sokakta halkla iç içe olduğunu belirterek, basın mensuplarına teşekkür etti. Makas, Kırıkkale'de yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldiği programda, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesinin öncelikleri olduğunu vurgulayarak, basının önemini vurguladı ve basınla beraber yürümekten onur ve kıvanç duyduklarını dile getirdi. İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı da programa katıldı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas: “Basını Önemsiyoruz!”

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, şehirde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli bir açıklama yaptı. Vali Makas, gerçekleşen programda yaptığı konuşmada, halkla iç içe olduklarını vurgulayarak basının önemine vurgu yaptı.

Vali Makas, görev süresi boyunca sahada, çarşıda, sokakta halkın yanında olduklarını belirtti. Esnaf, işçi ve köylülerin sesine kulak verdiklerini ifade eden Makas, basın mensuplarına da teşekkür etti.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” prensibini benimsediklerini söyleyen Vali Makas, vatandaşların varlığının mülki idare gibi kurumlar için önemini vurguladı. Kırıkkale halkının ise gözü ve kulağının basın olduğunu belirten Makas, basın mensuplarıyla birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Vali Makas’ın bu önemli açıklamalarının yanı sıra programda İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen de yer aldı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, basının toplumun sesi olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin rolünün büyük önem taşıdığını belirtti. Basının özgür ve tarafsız bir şekilde görevini yapması gerektiğine değinen Makas, basına olan desteğini de bir kez daha yineledi.

Haber Kaynağı: Vakit.com.tr

Göçmen Kaçakçılığı Yapan Sanıklara Kırklareli Mahkemesinden Hapis ve Para Cezası

Sıradaki haber:

Göçmen Kaçakçılığı Yapan Sanıklara Kırklareli Mahkemesinden Hapis ve Para Cezası

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.