h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Çiftçi, çocuklara sürpriz yapma kararı aldı.

Vali Çiftçi, çocuklara sürpriz yapma kararı aldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Atatürk Üniversitesi Kampüsünde yer alan Yakutiye Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Çocuk Kur’an Kursu öğrencilerini ve öğretmenlerini Valilik Toplantı Salonu’nda ağırladı. Vali Çiftçi, sömestr tatiline hazırlanan öğrencilere sürpriz yaparak karnelerini iki gün öncesinde verdi. Vali, çocuklarla yakından ilgilenip onları tebrik ederken, kurs hocalarına da teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde bulunan Yakutiye Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Çocuk Kur’an Kursu öğrencilerini ve öğretmenlerini Valilik Toplantı Salonu’nda ağırladı. Vali Mustafa Çiftçi, sömestr tatiline hazırlanan öğrencilere sürpriz bir hediye olarak karnelerini iki gün öncesinde verdi. Vali Çiftçi, çocuklarımızın geleceği için önemli bir rol üstlenen bu küçük öğrencilerle yakından ilgilendi, onları tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca, kurs hocalarına da çocukların yetişmesindeki emekleri için teşekkür etti. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin minik konuklarıyla gerçekleştirdiği bu etkinlik, hem çocukların mutluluğunu arttırdı, hem de toplumun dikkatini çekerek olumlu bir şekilde yankılanmış oldu.

“Kudüs, Şiirlerle Çağırılıyor” şeklinde bir başlık seçebilirim.

Sıradaki haber:

“Kudüs, Şiirlerle Çağırılıyor” şeklinde bir başlık seçebilirim.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.