h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Şişli’de Kanyon AVM’nin Otoparkında Korkunç Kaza!

Şişli Esentepe Mahallesi’nde bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi’nin otoparkında, üzerinde kontrol kaybedilen bir otomobilin korkunç kazası yaşandı. Aracın cam kapıyı kırıp yürüyen merdivene daldığı kazada, 1 kadın ve 8 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Otoparkta seyir halinde olan İ.G. isimli sürücü, aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, cam kapıyı kırarak ardından yürüyen merdivenlere daldı. Bu sırada merdivenlerden inen S.Ö. (46) isimli kadın ve oğlu K.Ö.’ye (8) otomobile çarptı. Kazaya dair anılar anbean güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın ihbarı üzerine alışveriş merkezine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri hızla olay yerine gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve kadını ile çocuğu ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Malesef K.Ö.’nün durumu ciddiyetini koruyor. Diğer yandan, sürücü olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

Sürücü, ifade işlemlerinin ardından “taksirle yaralama” suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Vakit.com.tr olarak, yaşanan bu korkunç kaza sonucunda yaralanan kişilere acil şifalar diliyoruz.

Kalkan-9 Operasyonunda Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleriyle Birlikte 92 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Sıradaki haber:

Kalkan-9 Operasyonunda Göçmen Kaçakçılığı Organizatörleriyle Birlikte 92 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.