h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakit.com.tr: “Bilecik’te doğal güzelliklerin başında gelen süs şelalesi buz tuttu”

Vakit.com.tr: “Bilecik’te doğal güzelliklerin başında gelen süs şelalesi buz tuttu”

Bilecik'te süs şelalesi donarak kartpostallık manzaralar oluşturdu. Eksi 5 dereceye düşen hava sıcaklığıyla birlikte şelale buz tuttu ve uzun sarkıtlar oluştu. Ayrıca, soğuk hava nedeniyle arabaların camları buz tuttu ve yollarda gizli buzlanma meydana geldi. Trafik polisleri araç sürücülerini bu durumlara karşı uyardı.

Bilecik’te Süs Şelalesi Soğuk Hava İle Birlikte Buzla Kaplandı

Buzzoğuz Hava Durumu – Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte, Bilecik’in büyük bir bölümünü etkisi altına alan soğuk hava, şehirdeki doğal güzellikleri de etkiledi. Bilecik Belediyesi’nin Tebebaşı mevkiine inşa ettiği doğal taşlardan yapılan süs şelalesi, gece hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düşmesiyle dondu. Ortaya çıkan buzla kaplı görüntüler, kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Bilecik Belediyesi yetkilileri, dondurucu soğuk hava şartları nedeniyle trafikte güvenliğin önemine dikkat çekti. Arabaların camlarının buz tutması ve yollarda gizli buzlanmanın meydana gelmesiyle birlikte, trafik polisleri sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Özellikle araç sürücülerinin yolda oluşan buzlanmaya karşı tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

Bilecik’in eşsiz doğal güzelliklerinden olan süs şelalesinin buzla kaplanması, ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Doğa severlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı haline gelen bu olağanüstü manzaralar, Bilecik’in kış güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Okul, vefat eden öğretmenin anısına lokma hayrı ve dua programı düzenliyor

Sıradaki haber:

Okul, vefat eden öğretmenin anısına lokma hayrı ve dua programı düzenliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.