h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakada kardeşini bıçaklayan şüpheli gözaltına alındı

Vakada kardeşini bıçaklayan şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi, kavga ettiği kardeşini bıçaklayarak yaraladı. Olay Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir binada meydana geldi. Tartışma sırasında O.K., mutfaktan aldığı bıçakla kardeşini göğsünden yaraladı. Bina sakinleri, kanlar içindeki kardeşi dışarıda buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine gitti. Yaralı hastaneye kaldırıldı, saldırgan ise gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kişi, kavga ettiği kardeşini göğsünden bıçaklamak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Mimar Sinan Mahallesi İbni Sina Caddesi’nde bulunan bir binada yaşanan olayda, O.K. (28) ile kardeşi K.K. (26) arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

İddialara göre, tartışma sırasında O.K., mutfaktan aldığı bir bıçakla K.K.’yı göğsünden yaraladı. Olayın ardından dışarı çıkan bina sakinleri, kanlar içinde kalan K.K.’yı dairenin girişinde buldu. K.K., 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık ekiplerine teslim edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, suç aleti olarak kullanılan bıçakla birlikte O.K.’yi gözaltına aldılar.

K.K.’nın durumunun ciddi olduğu belirtildi ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Metroda raylara atladı, kendisini arayan güvenlik görevlisine “Hayatımdan vazgeçmek istiyorum” dedi

Sıradaki haber:

Metroda raylara atladı, kendisini arayan güvenlik görevlisine “Hayatımdan vazgeçmek istiyorum” dedi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.