h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu ticaretine darbe: 5 kişi tutuklandı

Uyuşturucu ticaretine darbe: 5 kişi tutuklandı

İzmir Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 5 şüpheli tutuklandı. Gerçekleştirilen aramalarda uyuşturucu maddeler, hassas teraziler ve elde edildiği düşünülen nakit paralar ele geçirildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkoalan ekipleri, uyuşturucu kullanımı ve ticaretine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarda bin 118 adet sentetik hap, 223 gram metamfetamin, esrar ve kokain maddeleri ile nakit para bulundu. Gözaltına alınan 5 şüpheli, tutuklandı.

İzmir’in Konak ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alındığı bildirildi. Adreslerde gerçekleştirilen aramalarda, uyuşturucu maddelerle birlikte hassas teraziler ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen nakit para da ele geçirildi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ile Narkoalan ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretiyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan operasyonlarda, çeşitli adreslerde baskınlar düzenlenirken, sokak satıcılarına yönelik operasyonlar da gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda bin 118 adet yeşil reçeteye tabi sentetik hap, 223 gram metamfetamin, bir miktar esrar ve kokain maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 2 hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği belirlenen 16 bin 90 lira nakit para da bulundu.

Olaylarla ilgili gözaltına alınan A.S.Ö., M.Y., H.Y., A.Ş. ve D.D. isimli 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak mahkemeye sevk edildi. Haberin tamamına [buradan](link) ulaşabilirsiniz.

Zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı, başakşehir’de yaşandı.

Sıradaki haber:

Zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere toplamda 3 kişi yaralandı, başakşehir’de yaşandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.