h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu suçundan yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

Uyuşturucu suçundan yakalanan 3 kişiden biri tutuklandı

Afyonkarahisar’da polis tarafından yakalanan 3 kişiden biri mahkeme kararıyla tutuklandı. Dinar ilçesinde gerçekleşen olayda, narkotik polisleri tarafından durdurulan M.Ö, S.O. ve G.O. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada eroin, metamfetamin, uyuşturucu haplar ve bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar adliyeye sevk edildi ve mahkeme sonucunda ikisi adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, bir kişi tutuklandı.

Afyonkarahisar’da polis tarafından uyuşturucu madde bulundurdukları gerekçesiyle yakalanan 3 şüpheliden biri mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Olay, Dinar ilçesinde meydana geldi. Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, M.Ö, S.O. ve G.O. isimli şahısların şüpheli hareketlerinden şüphelendi ve durdurarak üst araması yaptı. Arama sonucunda, 8,74 gram eroin, 0,32 gram metamfetamin, 15 adet sentetik ecza olarak adlandırılan uyuşturucu hap ve 1-2 cm boyutlarında peçete içinde saklanmış bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verirken, 1 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’te düzenlenen “sis” operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Gaziantep’te düzenlenen “sis” operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.