h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda tutuklanan iki kişiden biri oldu. Gözaltına alınan İ.Z. ve N.C.Ö., adli makamlara sevk edildi. İ.Z.'ye adli kontrol kararı verilirken, N.C.Ö. ise cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan biri tutuklandı.

Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma kapsamında, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şahısların yakalanması hedeflendi. Yapılan incelemeler sonucunda uyuşturucu veya uyarıcı madde imalatı veya ticareti suçlamasıyla İ.Z. ve N.C.Ö. isimli kişiler gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından, İ.Z. hakkında adli kontrol kararı alınırken, N.C.Ö. tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Ters lale nakışlı tepsi ve tablo siparişlerini yetiştiremiyorlar

Sıradaki haber:

Ters lale nakışlı tepsi ve tablo siparişlerini yetiştiremiyorlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.