h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu Operasyonu Karaman’da: Bir Kişi Tutuklandı

Uyuşturucu Operasyonu Karaman’da: Bir Kişi Tutuklandı

Karaman'da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı. Operasyon kapsamında H.E., O.B. ve M.G. adlı kişiler yakalandı. Yapılan aramalarda, toplamda 114 uyuşturucu hap ve 7,82 gram esrar ele geçirildi. Tutuklama kararı çıkan H.E. cezaevine gönderilirken, O.B. ve M.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karaman’da polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ilimizde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen operasyonda, H.E., O.B. ve M.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şüphelilerin bildirdiği yerlerde yapılan aramalarda, 114 adet uyuşturucu hap ve 7,82 gram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden H.E., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, O.B. ve M.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.