h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu operasyonu Çorlu ve Çerkezköy’de gerçekleştirildi

Uyuşturucu operasyonu Çorlu ve Çerkezköy’de gerçekleştirildi

Tekirdağ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir kaçak göçmenin de bulunduğu 5 kişi yakalandı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 930 gram sentetik kannobinoid maddesi, 2 adet extacy hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan bazıları uyuşturucu kullanmak suçundan işlem görürken, diğerleri ise uyuşturucu ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Tutuklanan şahısların yanı sıra kaçak yollarla ülkeye giren bir Afgan uyruklu şahıs da yakalanarak ilgili birime teslim edildi.

Tekirdağ’ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, biri kaçak göçmen olmak üzere toplam 5 kişi yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişilere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, 930 gram sentetik kannobinoid madde, 2 adet extacy hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Yakalanan Z.K ve Ö.B isimli şahıslar uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan işlem görürken, M.E ve M.Ç isimli şahıslar uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Zanlılar, tutuklanmalarının ardından mahkemeye sevk edildi.

Ayrıca ülkeye kaçak yollarla giren Afgan uyruklu C.Z isimli şahıs yakalandı ve ilgili birimlere teslim edildi.

Samsun’da 41 bin adet illegal makaron yakalandı!

Sıradaki haber:

Samsun’da 41 bin adet illegal makaron yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.