h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuma öncesinde yaktığı ateş biraz daha geç kalsaydı canını yakıyordu

Uyuma öncesinde yaktığı ateş biraz daha geç kalsaydı canını yakıyordu

Antalya'da bir evsiz kişi, uyumak için girdiği boş binada yaktığı ateş sonucu yangın çıkardı. Alevler hızla yayılırken evsiz kişi de yaralandı. Olayı görenler hemen yardım çağırarak itfaiye, polis ve sağlık ekiplerini haberdar etti. Yaralı evsiz kişi ise kendi çabalarıyla yangını söndürdü ancak boynu ve kolundan yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan evsiz kişinin durumu merakla bekleniyor.

Antalya’da bir evsiz şahsın, uyumadan önce yaktığı ateşin neden olduğu yangın sonucunda yaralandığı bir olay yaşandı. İncelemeler sonucunda, Yenigün Mahallesi Yunus Emre Caddesi’ndeki boş bir binada meydana gelen olayda, Serkan Ç. (31) adlı evsiz bir şahıs, konaklamak için içeri girdi ve ateş yakarak uyumaya başladı. Ancak, karton ve kağıtların tutuşması sonucu yangın hızla yayıldı ve Serkan Ç. de alevlere maruz kaldı. Yangını fark eden ve bağırışları duyan çevredeki insanlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Bu arada, Serkan Ç. ateşi kendi imkanlarıyla söndürdü, ancak boynundan ve kolundan yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Serkan Ç.’nin tedavisi devam ediyor. Olayı merakla izleyen çevredeki vatandaşlar, yaşananları dikkatle takip etti.

Uykuya dalarken yaktığı ateşi neredeyse hayatına maloluyordu

Sıradaki haber:

Uykuya dalarken yaktığı ateşi neredeyse hayatına maloluyordu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.