h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Üst geçitte tırların açılan damperi asılı kaldı- Orijinal ve dikkat çekici bir başlık

Üst geçitte tırların açılan damperi asılı kaldı- Orijinal ve dikkat çekici bir başlık

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir tırın açılan damperi üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle damper üst geçitte asılı kaldı. Kazada yaralanan olmazken, üst geçitte hasar meydana geldi. Trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, seyir halinde olan bir tıraylerin açılan damperi üst geçite çarptı. Kaza sonucunda damper üst geçitte asılı kaldı.

Kazanın meydana geldiği yer, Sepetlipınar Mahallesi D-130 kara yolu geçişi Yalova istikametidir. Alınan bilgilere göre, sürücü ismi henüz belirlenemeyen 08 ABJ 753 plakalı Mercedes marka tıraylerin seyir halindeyken açılan damperi, önce elektrik tellerine ardından üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle tıraylerin kupa kısmından kopan damper, üst geçitte asılı kaldı. Olayın gürültüsüyle irkilen çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve SEDAŞ ekipleri sevk edildi. Şans eseri, kaza sonucunda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

Kazanın ardından üst geçitte hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun Yalova istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı. Ekipler, damperi kaldırma ve kopan telleri onarma çalışmalarını sürdürürken, trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Terör ve Cinayetle Suçlanan Tarikat Lideri Kenya’da 429 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

Sıradaki haber:

Terör ve Cinayetle Suçlanan Tarikat Lideri Kenya’da 429 Kişinin Ölümüne Neden Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.