h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Üsküdar’da Motosiklet Sürücüsüne Hayatını Kaybettiren Şahsın İfadesi Ortaya Çıktı

Üsküdar’da Motosiklet Sürücüsüne Hayatını Kaybettiren Şahsın İfadesi Ortaya Çıktı

Üsküdar'da alkollü bir sürücü, motosiklet sürücüsüne arkadan çarptıktan sonra tutuklandı. Sürücünün ifadesine göre kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmediği ve yolun daralması nedeniyle kazanın meydana geldiğini fark etmediği belirtildi. Tutuklanan sürücünün avukatı ise yolun aydınlatmasının yetersiz olduğunu ve motosikletin aracın kör noktasından geçtiğini iddia etti.

Üsküdar’ da Mototsiklet Sürücüsünün Ölümüne Neden Olan Sürücünün İfadesi Ortaya Çıktı

Üsküdar İstanbul Çevre Yolu Ankara istikametinde Can K. yönetimindeki Hyundai marka cip, dün sabah saatlerinde aynı yönde seyir halinde olan Mustafa Gül’ün kullandığı 34 FUU 851 plakalı motosiklete arkadan çarparak ölümüne sebep olmuştu. Alkollü sürücü Can K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde Can K., “13 Ocak tarihinde saat 23:00 sıralarında arkadaşlarımızla birlikte Göztepe’de buluştuk. Bir arkadaşımızın evinde içki içtik. Arkadaşım Feride Ö.’yü evine bıraktıktan sonra kendi evime gitmek üzere Feride’nin evinden ayrıldım. Kadıköy istikametine doğru giderken çevre yoluna geldiğimde yol çalışması nedeniyle yolun daraldığını gördüm. Viraja girerken bir ses duydum. Aracımın ön hava yastıkları patladı. Aracımı yaklaşık 100 metre sonra sağa çektim. Sesi duyduğum yere gittiğimde yerde bir kişinin yattığını gördüm. Kaza anında herhangi bir motosiklet görmemiştim. Kazanın nasıl meydana geldiğini bilmiyorum. Olay anında sadece bir ses duydum. Olaydan dolayı pişmanım” şeklinde konuştu.

Şüphelinin avukatı Eray Süren ise, “Söz konusu yolda aydınlatma yetersizdi. Ayrıca yol çalışmaları nedeniyle motosiklet, aracın kör noktasından yolun önüne çıkmıştır. Müvekkilim kazanın nasıl meydana geldiğini bilmiyor. Olayın ardından pişmanlıkla birlikte yardım istemek için yakınlarından birini aramıştır. Bu sırada polis ekipleri olay yerine gelmiştir. Müvekkilim sabit ikametgah sahibidir ve kaçma şüphesi yoktur. Serbest bırakılması ve lehine olan hükümlerin uygulanması talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Hasan Şıldak, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili son verileri kamuoyuyla paylaştı.

Sıradaki haber:

Vali Hasan Şıldak, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili son verileri kamuoyuyla paylaştı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.