h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uşak’ta 4 katlı binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Uşak’ta 4 katlı binada çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Uşak'ta bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. Yangın hızlı bir şekilde söndürülürken, binanın 4. katında bulunan B.T. dışarı çıkartıldı ve dumandan etkilendiği için hastaneye götürüldü. B.T'nin sağlık durumu iyi.

Uşak’ta bir binada çıkan yangın sonucunda dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı. Uşak merkeze bağlı Atatürk Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve polis sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve büyümeden söndürüldü. Binanın 4. katında bulunan B.T. isimli kişi, ekipler tarafından binadan çıkartıldı. Dumandan etkilenen B.T., Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumu iyi olan B.T.’nin tedavisi devam ediyor.

Büyükçekmece’de polis aracı şüpheliyi kovalarken kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı.

Sıradaki haber:

Büyükçekmece’de polis aracı şüpheliyi kovalarken kaza yaptı: 1 polis memuru yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.