h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ünlü spiker, batmak üzere olan teknesi son anda kurtarıldı

Ünlü spiker, batmak üzere olan teknesi son anda kurtarıldı

Ünlü haber spikeri Ali Kırca'ya ait olan tekne, Muğla'nın Fethiye ilçesinde günübirlik teknelerin bulunduğu alanda batmaktan son anda kurtarıldı. Teknenin aniden su almaya başlaması üzerine durumu fark eden vatandaşların ihbarıyla deniz polisi, kıyı emniyeti ve sahil güvenlik ekipleri olay yerine intikal etti. Yapılan çalışmalar sonucunda tekne içerisindeki su denize boşaltıldı ve ekiplerin müdahalesiyle batmaktan kurtarıldı.

Ünlü haber spikeri ve yazar Ali Kırca’ya ait olan tekne, Muğla’nın Fethiye ilçesindeki günübirlik teknelerin bulunduğu alanda batmaktan son anda kurtarıldı. Olay, bilinmeyen bir sebeple teknenin aniden su almaya başlamasıyla meydana geldi. Durumu gören vatandaşlar, hemen deniz polisi, kıyı emniyeti ve sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine yetişerek tekneye su dolmasını engelledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Ali Kırca’ya ait tekne, zamanında müdahale ile batmaktan kurtarıldı.

Zehra’nın katiline tam ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Sıradaki haber:

Zehra’nın katiline tam ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.