h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ünlü şarkıcının kardeşi hakkında yaşanan trajik olaya ait video görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü şarkıcının kardeşi hakkında yaşanan trajik olaya ait video görüntüleri ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi Özlem Akman, Bursa'da bulunan Biaport rezidanslarında düşerek hayatını kaybetti. Olay anına ait görüntüler ortaya çıktı. Akman'ın cenazesi gözyaşları arasında defnedildi. Savcılık olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Biaport rezidanslarında meydana gelen trajik olayda ünlü şarkıcı Esra Akman’ın kardeşi olan Özlem Akman’ın 10. kattan düştüğü anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Haberimize göre, dengesini kaybeden Özlem Akman’ın acı bir şekilde hayatını kaybettiği belirtildi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve Akman hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak savcılığın soruşturması devam etmektedir. Öte yandan, Akman’ın cenazesi bugün gözyaşları içinde defnedildi. Bu üzücü olayın her ayrıntısını haberimizde bulabilirsiniz.

Sünger Fabrikası Yangınında 3 Kişi Hayatını Kaybederken, Sanık Hakim Karşısına Çıktı

Sıradaki haber:

Sünger Fabrikası Yangınında 3 Kişi Hayatını Kaybederken, Sanık Hakim Karşısına Çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.