h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ünlü sanatçı Kazancı Bedih dualarla kabri başında anıldı

Ünlü sanatçı Kazancı Bedih dualarla kabri başında anıldı

Şanlıurfa'da önemli bir gazelhan olan Kazancı Bedih, ölümünün 20. yıldönümünde kabri başında anıldı. Anma programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral ve Kazancı Bedih'in oğlu Naci Yoluk da katıldı. Kazancı Bedih ve eşi, 2004 yılında evlerinde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

Şanlıurfa’nın ünlü gazelhanlarından biri olan Kazancı Bedih, vefatının 20. yılında anıldı. Şanlıurfa’da gerçekleştirilen anma programına, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, Kazancı Bedih’in oğlu Naci Yoluk ve sevenleri katıldı. Programda, Kazancı Bedih ve eşi Fatma Yoluk’un hayatını kaybetmesine sebep olan karbonmonoksit gazı kazası da hatırlatıldı. Naci Yoluk, babasının mezarı başında düzenlenen anma etkinliği için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve katılımcılara teşekkür etti. Şanlıurfa, bu önemli sanatçıyı unutmayacak.

Denizli polisi, Afgan genç için terk edilmiş cenazeyi koruma altına aldı

Sıradaki haber:

Denizli polisi, Afgan genç için terk edilmiş cenazeyi koruma altına aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.