h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ümraniye’de bulunan demir üretim merkezi alev topuna döndü.

Ümraniye’de bulunan demir üretim merkezi alev topuna döndü.

Ümraniye'de demir iskelesi üretimi yapan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle iş yerinde büyük hasar meydana gelirken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Polis ekipleri, yangının neden çıktığını belirlemek amacıyla inceleme başlattı.

Ümraniye’de demir iskelesi üretimi yapılan bir iş yerinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin uzun süren mücadelesi sonucu alevler kontrol altına alındı.

Olay, saat 19.00 sularında Şerif Ali Mahallesi, Burhan Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle iş yerinde yangın başladı. Yangın hızla yayılarak tüm üretim alanını sarıp sardı. Vatandaşlar alevleri söndüremeyince itfaiye ekiplerine haber verdi. Durum bildirildikten sonra olay yerine polis, sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda yangınla mücadele ederek iş yerini söndürmeyi başardı. Olayda yaralanan olmamasına rağmen, polis ekipleri inceleme başlattı.

Kamyon Kırklareli’nde uçuruma yuvarlandı: 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Kamyon Kırklareli’nde uçuruma yuvarlandı: 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.