h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ücretsiz vitamin ödülü veren tezgahı kaçırmayın!” “Getir takdir belgesini, bedava vitamin senin olsun!

Ücretsiz vitamin ödülü veren tezgahı kaçırmayın!” “Getir takdir belgesini, bedava vitamin senin olsun!

Bolu'da bir pazarcı esnafı, takdir belgesi getiren öğrencilere ücretsiz meyve vererek onları teşvik etti. Esnaf Mehmet Karadayı, tezgahına "Takdir getirene vitamin bedava" yazısı astı ve takdir belgesiyle gelen öğrencilere ücretsiz muz, mandalina ve portakal verdi. Karadayı, bu kampanyayla çocukları onurlandırmak ve teşvik etmek istediğini belirtti. Şu ana kadar 10 öğrenci belgelerini göstererek meyvelerini aldı.

Bolu’da bir pazarda faaliyet gösteren bir esnaf, mandalina ve portakal sattığı tezgahına, “Takdir belgesi getirene vitamin bedava” yazısını asarak dikkat çekti. Esnaf, takdir belgesiyle gelen öğrencilere ücretsiz meyve dağıttı.

Mudurnu ilçesinde haftalık olarak kurulan halk pazarında uzun yıllardır pazarcılık yapan Mehmet Karadayı, okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencileri unutmadı. Esnaf Karadayı, öğrenciler için ilgi çekici bir kampanya düzenledi. Tezgahına, “Takdir getirene vitamin bedava” yazısı asarak, takdir belgesiyle gelen öğrencilere ücretsiz muz, mandalina ve portakal verdi.

Mehmet Karadayı, “Cuma günü okullar tatil oldu ve öğrencilerimiz karnelerini aldı. Mudurnu’nun görevli esnafı olarak küçük bir adım atarak, ‘Takdir alan öğrencilere bir kilo mandalina bedava’ olsun dedim. Amacımız, takdir belgesi alan çocuklarımızı teşvik etmek. Önemli olan çocuklarımızı onurlandırmak. Şu ana kadar 10 öğrenci geldi. Belgelerini gösterdiler ve meyveleri verdik” dedi.

Karadayı’nın tezgahına gelen bir öğrenci, teşekkür belgesi aldığını ifade etti. Esnaf, öğrenciyi geri çevirmedi ve gelecek dönem daha fazla takdir belgesi alması için ona söz aldı. Aynı zamanda öğrenciye meyve hediye etti.

Balıkesir’de aranan 38 kişi polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Balıkesir’de aranan 38 kişi polis tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.