h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uçan otomobil kaza yaparak tarlaya düştü, sürücü yaralandı

Uçan otomobil kaza yaparak tarlaya düştü, sürücü yaralandı

Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde meydana gelen kaza sonucunda bir otomobil tarlaya uçtu ve sürücü yaralandı. Kazanın yaşandığı Arpaderesi Mahallesi'nde meydana gelen tek taraflı kazada sürücü kontrolünü kaybederek tarlaya uçtu. Sıkışan sürücüyü kurtarmak için çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Ardından yaralı sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Hatay’ın Arsuz ilçesinde tarlaya uçan bir otomobilin sürücüsü yaralandı. Arpaderesi Mahallesi’nde meydana gelen kaza, yalnızca araç sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda gerçekleşti. Kazada, otomobil içerisinde sıkışan sürücü hafif yaralar aldı. Olayın haber verilmesiyle birlikte itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarıp sağlık görevlilerine teslim etti. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Türkiye’nin Minberi ve Minarelerini 77 Yıldır Göz Kamaştırıyor

Sıradaki haber:

Türkiye’nin Minberi ve Minarelerini 77 Yıldır Göz Kamaştırıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.