h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TVNET’te Bilal Erdoğan’dan Önemli Gelişmeler: Başlıca Açıklamalar

TVNET’te Bilal Erdoğan’dan Önemli Gelişmeler: Başlıca Açıklamalar

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, 1 Ocak 2024 sabahı Galata Köprüsü'nde düzenlenecek "Şehitlere Rahmet, Filistin'e Destek, Teröre Lanet" mitingi için açıklamalarda bulundu. Mitingin sabah 8.30'da planlandığını belirten Erdoğan, çevre camilerde sabah namazının ardından gerçekleştirileceğini ifade etti. Batı medeniyetinin Filistin'deki soykırım karşısındaki sessiz duruşunu eleştirerek, Türkiye'nin tepkisinin önemine vurgu yaptı. Mitinge katılacaklardan dünya kamuoyuna saygın bir görüntü verme çağrısı yapan Erdoğan, İsrail ürünlerine yönelik boykotun devamlılığına vurgu yaparak, yerli alternatifin bulunmadığı bir ürün olmadığını belirtti. CHP'nin teröre tepki bildirisine imza atmamasını eleştirdi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, TVNET canlı yayınında 1 Ocak 2024 sabahı Galata Köprüsü’nde düzenlenecek olan “Şehitlere Rahmet, Filistin’e Destek, Teröre Lanet” mitingi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, mitingin sabah 8.30’da planlandığını ve çevre camilerde sabah namazının ardından gerçekleştirileceğini belirtti. Filistin’e destek amacı güden etkinliğin, dünya kamuoyuna güçlü bir mesaj verme fırsatı olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Batı medeniyetinin Filistin’deki soykırım karşısındaki sessiz duruşunu eleştirerek, Batı iktidarlarıyla toplumları arasında bir kopuş yaşandığını söyledi. Ayrıca, İsrail’in Gazze’de uyguladığı zulme karşı Türkiye’nin gösterdiği tepkinin önemine vurgu yaptı.

Mitinge katılacak vatandaşlardan vakar içinde saygın bir şekilde dünyaya şık ve asil bir görüntü verme çağrısında bulunan Erdoğan, şehitlerimizin ve Filistinli kardeşlerimizin katillerinin aynı olduğunu belirtti. Ayrıca, CHP’nin teröre tepki bildirisine imza atmamasını eleştirdi.

Erdoğan, İsrail ürünlerine yönelik boykot çağrısını yenileyerek, bu tür eylemlerin uluslararası düzeyde anlam taşıdığını ve devamlı olması gerektiğini ifade etti. Son olarak, yerli alternatifinin bulunmadığı hiçbir ürün olmadığını belirterek, boykotun sabır gerektiren uzun vadeli bir strateji olduğunu dile getirdi.

AK Parti’den Süper Kupa İptaline Dair Açıklama: Atatürk, Ülkemizin Birleştirici Lideri ve Ortak Değeridir”

Sıradaki haber:

AK Parti’den Süper Kupa İptaline Dair Açıklama: Atatürk, Ülkemizin Birleştirici Lideri ve Ortak Değeridir”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.