h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Turuncu meyveler taşıyan kamyon alev aldı!

Turuncu meyveler taşıyan kamyon alev aldı!

Tarsus ilçesinde narenciye yüklü bir tır, mazot tankındaki delinme sonucu yanmaya başladı. Sürücü durumu fark ederek aracı durdurdu ve itfaiye ekipleri müdahale ederek alevleri söndürdü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir narenciye yüklü tırın yanmasıyla ilgili haberler tüm dikkatleri üzerine çekti. Olay, Tarsus-Pozantı istikametinde, özel bir firmaya ait olan bir tırın seyir halindeyken mazot tankının bilinmeyen bir nedenle delinmesi sonucu gerçekleşti. Sürücü, yanma olayını fark ederek aracı güvenlik şeridinde durdurdu. Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve alevleri söndürdü. Neyse ki bu olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Tarsus’ta meydana gelen bu felaket, bölgedeki narenciye üreticileri ve tır şoförleri arasında endişe yaratmış durumda. Yetkililer, olayın sebebinin araştırıldığını ve benzer olayların yaşanmaması için önlemler alınacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa’da İnşaat Temelinde Toprak Kayması Yaşandı, İki Bina Boşaltıldı

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da İnşaat Temelinde Toprak Kayması Yaşandı, İki Bina Boşaltıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.