h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TTK Genel Müdürü Kiraz, GMİS’i ziyaret etti

TTK Genel Müdürü Kiraz, GMİS’i ziyaret etti

TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve yönetim kuruluyla görüşmek üzere GMİS'i ziyaret etti. Kiraz, Genel Başkan Yeşil'e maden işçilerinin kullanıldığı domuz damını tasvir eden bir heykel hediye etti. Ziyarette, TTK'ya alınan 2 bin yeni pano ayak üretim işçisinin işe başlama süreçleri ve diğer konular hakkında görüş alışverişi yapıldı.

TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS’i ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ve yönetim kuruluyla bir araya geldi.
Yeni heykel takdim edildi, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz, GMİS’i ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile bir araya geldi. Toplantıya, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ve Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de katıldı. Kiraz, Genel Başkan Yeşil’e, maden işçilerinin yeraltında tahkimat olarak kullandığı ve deprem bölgelerindeki arama-kurtarma çalışmalarında kullanılan domuz damını tasvir eden bir heykel takdim etti.
İşçi istihdamı konuşuldu, Ziyarette, TTK’ya 2 bin yeni pano ayak üretim işçisi istihdamıyla ilgili süreçler, yedek işçi adaylarının çağırılma süreçleri, müesseselere ayrılan kontenjanlar ve çeşitli konular üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

Rektör Özölçer, İbni Sina Kampüsü’ne ziyaret gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Rektör Özölçer, İbni Sina Kampüsü’ne ziyaret gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.