h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Traktör kazasında 5 kişi yaralandı ve araç ortadan ikiye bölündü

Traktör kazasında 5 kişi yaralandı ve araç ortadan ikiye bölündü

Afyonkarahisar'da otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada 2 çocuk dahil 5 kişi yaralandı. Kazada traktörün ortadan ikiye bölünmesi şiddetini gözler önüne serdi. Nuribey beldesi çıkışındaki kaza sonucunda traktör sürücüsü ağır yaralanırken, diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir traktörün çarpışması sonucu, iki çocuk dahil olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kazanın şiddetini gözler önüne seren bir detay ise traktörün ortadan ikiye bölünmesiydi.

Kaza, Nuribey beldesi çıkışında meydana geldi. Olayın detaylarına göre, M.K. adlı şahsın yönetimindeki 3 SK 063 plakalı otomobil, önünde ilerlemekte olan ve dönüş yapmak isteyen A.G. (69) tarafından kullanılan 03 DF 419 plakalı traktöre çarptı. Otomobilin çarpması sonucu traktör savruldu ve refüje çarparak ortadan ikiye ayrıldı. Kazada, her iki aracın sürücüleri ile birlikte B.E.G. (13), Y.E.G. (5) ve Ç.S. (24) kişileri yaralandı. Yaralılar, çevredeki insanların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan traktör sürücüsü M.K. hakkında ise ciddi endişeler bulunuyor.

Kaza sonrasında jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

FETÖ mensubu, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şahıs yakalandı ve gözaltına alındı

Sıradaki haber:

FETÖ mensubu, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan şahıs yakalandı ve gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.