h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tragedyaya kurban giden ailenin son yolculuğuna katılım yoğun oldu

Tragedyaya kurban giden ailenin son yolculuğuna katılım yoğun oldu

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden üç kişi hayatını kaybetti. Kazada Emin Yılmaz, eşi Şerife Yılmaz ve kızı Derya Yılmaz vefat etti. Kazaya sebep olan araç sürücüsü ise yaralandı. Kazazedenin cenazesi, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine götürülerek defnedildi.

İstanbul’da gerçekleşen trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden üç aynı aileden kişi, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde defnedildi.

Kaza, dün Silivri TEM otoyolunda meydana geldi. Emin Yılmaz’ın kullandığı 06 LYT 79 plakalı Tofaş marka otomobil, aynı yönde seyreden İ.B’nin kontrolündeki 06 BSK 275 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Emin Yılmaz (61), eşi Şerife Yılmaz ve kızı Derya Yılmaz (25) hayatını kaybederken, ticari araç sürücüsü İ.B. ise yaralandı.

Yapılan otopsi incelemesinin ardından E.Min Yılmaz, Şerife Yılmaz ve Derya Yılmaz’ın cenazeleri, memleketleri Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine getirildi. Taşköprü’de Merkez Taş Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aynı aileden üç kişinin cenazesi Kurbantepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kahraman polis memuru Akıllı, son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Kahraman polis memuru Akıllı, son yolculuğuna uğurlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.