h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trafik kazasında ticari taksi ile çarpışan Tofaş aracı adeta paramparça oldu: 1 kişi yaralandı

Trafik kazasında ticari taksi ile çarpışan Tofaş aracı adeta paramparça oldu: 1 kişi yaralandı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde ticari taksi ile Tofaş otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu Tofaş otomobil hurdaya döndü ve 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde ticari taksiyle çarpışan bir Tofaş otomobilin hurdaya döndüğü bir kaza meydana geldi. Kazada yaralanan bir kişi vardı.

Kaza, Yahşihan ilçesinin Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde akşam saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, F.K. adındaki sürücünün kullandığı 06 HAG 58 plakalı Tofaş otomobil, E.Ş. tarafından yönetilen 71 T 0125 plakalı Hyundai marka ticari taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada Tofaş otomobil tamamen hurdaya döndü.

Kazanın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan ticari taksi yolcusu, sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Her iki araç da kullanılamaz hale geldi, ancak sürücüler kazadan yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri kazanın ardından olay yerinde inceleme yaptıktan sonra araçları çekici yardımıyla otoparka taşıdı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Genç sürücünün ölümcül kaza sonucu hayatını kaybettiği Bursa’da olay!

Sıradaki haber:

Genç sürücünün ölümcül kaza sonucu hayatını kaybettiği Bursa’da olay!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.