h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Torba satıcısı motokurye kılığına giren şahıs polis tarafından yakalandı

Torba satıcısı motokurye kılığına giren şahıs polis tarafından yakalandı

İzmir'de motokurye kılığına giren bir şüpheli, motosikletiyle uyuşturucu ticareti yaparken yakalandı. Şüphelinin motosikletinde ve evinde yapılan aramada ise büyük miktarda uyuşturucu ve para ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir’de motokurye olarak süslenip uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin motosikleti ve evinde yapılan aramada ise büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bornova ilçesinde motokurye kılığına bürünüp uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştıkları E.M.’yi takibe aldı. Polis ekipleri tarafından durdurulan E.M.’nin motosikleti ve evinde, savcılık izniyle yapılan arama sonucunda bir miktar esrar ve yeşil reçeteye tabi sentetik hap bulundu. Ayrıca adresinde yapılan aramada ise yaklaşık 200 gram esrar, 906 yeşil reçeteye tabi hap, esrar öğütücü, hassas terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4.200 TL ve 200 dolar nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan motokurye görünümlü uyuşturucu satıcısı, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılarak tutuklandı.

Belediye kamyonu ile çarpışan sürücü, araç içinde mahsur kaldı ve zor kurtarıldı

Sıradaki haber:

Belediye kamyonu ile çarpışan sürücü, araç içinde mahsur kaldı ve zor kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.