h Dolar 34,2759 % 0
h Euro 36,9837 % 0
h Sterlin 44,5241 % 0
h Altın (Gr) 3.023,35 %-0,14
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Toptancı Hali’nde panik yaratan yangın olayı

Toptancı Hali’nde panik yaratan yangın olayı

Antalya Gazipaşa ilçesinde bulunan Toptancı Hali'nde meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sebze paketlerinin bulunduğu bir iş yerinde başladı ve elektrik tellerine sıçrayarak tehlike oluşturdu. Vatandaşlar durumu hemen 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri zorlu hava şartlarına rağmen yangını kontrol altına aldı. Yangının ardından soğutma çalışması yapıldı ve tamamen söndürüldü.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesindeki Toptancı Hali’nde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, hızla büyümeden itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yangın, akşam saatlerinde Gazi Mahallesi’ndeki Toptancı Hali’nde meydana geldi. İş yerinin arkasındaki sebze paketlerinin alev almasıyla başlayan yangın, kısa sürede yayılarak elektrik tellerine de sıçradı. Çevredeki vatandaşlar, alevleri ve dumanları fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ve polis ekipleri sevk edildi. Zorlu hava koşulları nedeniyle yangın söndürme çalışmaları güçlükle gerçekleştirildi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapılarak tamamen söndürüldü.

Sabahları 15 bin kişi Büyükşehir’in sıcacık çorbasıyla güne adım atıyor

Sıradaki haber:

Sabahları 15 bin kişi Büyükşehir’in sıcacık çorbasıyla güne adım atıyor