h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokat’ta Tofaş otomobil, tıra saplanarak sürücüyü mahsur bıraktı: İtfaiye ekipleri kurtardı.

Tokat’ta Tofaş otomobil, tıra saplanarak sürücüyü mahsur bıraktı: İtfaiye ekipleri kurtardı.

Erbaa'da meydana gelen trafik kazasında tıra arkadan çarpan Tofaş otomobilde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Kazaya tanık olanlar tarafından ihbar edilen ambulans, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Otomobil sürücüsü, hurdaya dönen araçtan çıkarılarak Erbaa Devlet Hastanesine götürüldü. Kaza sonrası yol trafiği tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir Tofaş otomobil, tıra çarparak büyük bir zarar gördü. Sürücü, kurtarma ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Olay, Erbaa D-100 karayolunun Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı otogar kavşağında meydana geldi. Çorum’dan İran’a gitmekte olan bir tır, otogar ışıklarında yavaşlayınca arkadan gelen bir Tofaş otomobile çarptı. Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ihbarı üzerine, ambulans, polis ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Tırın çarpması sonucu hurdaya dönen otomobilin sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Hayati tehlikesi olmayan sürücü, Erbaa Devlet Hastanesine nakledildi. Kaza nedeniyle yol trafiği kontrol altına alınarak tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mardin’de motosiklet sürücüsü, cip ile çarpışarak hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Mardin’de motosiklet sürücüsü, cip ile çarpışarak hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.