h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tokatlı Kıbrıs Gazisi’nin Son Yolculuğu Düzenlendi

Tokatlı Kıbrıs Gazisi’nin Son Yolculuğu Düzenlendi

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan ve Kıbrıs gazisi olan 71 yaşındaki Çetin Er, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenaze töreni Niksar'da düzenlendi ve Er, Umurlu köyünde toprağa verildi. Törene Tokat Vali yardımcısı, Niksar Kaymakamı, Niksar Belediye Başkanı, jandarma komutanı ve diğer askeri yetkililer ile vatandaşlar katıldı.

Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Umurlu Köyü’nde yaşayan 71 yaşındaki Kıbrıs gazisi Çetin Er, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Niksar ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından Er, son yolculuğuna uğurlandı. Şeyh Keşfi Osman Efendi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Er’in cenazesi Umurlu köyündeki mezarlığa defnedildi. Cenaze namazına, Tokat Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan İnce, Köklüce Komando Tabur Komutanı Seçkin Karadağ, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Plaka değişikliği, beklenmedik şekilde yanlış anlaşılmalara yol açtı

Sıradaki haber:

Plaka değişikliği, beklenmedik şekilde yanlış anlaşılmalara yol açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.