h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tırın geçiş sürecinde meydana gelen bir kaza sonucu D-100 Karayolu trafiğe kapanıyor.

Tırın geçiş sürecinde meydana gelen bir kaza sonucu D-100 Karayolu trafiğe kapanıyor.

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde bir firma tarafından kullanılan çok tekerlekli dorsesiyle çelik konstrüksiyon taşıyan bir tır, yağışlı havanın neden olduğu kaygan zeminde kontrolden çıkarak çamura saplandı. Tır şoförü kazayı yara almadan atlattı ancak araçta ufak çaplı maddi hasar meydana geldi. Uzun uğraşlar sonucu tır, vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve D-100 Karayolu yeniden ulaşıma açıldı.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bulunan bir firma, çelik konstrüksiyon taşıyan çok tekerli dorse ile seyahat eden bir tırın oluşturduğu sorun nedeniyle D-100 Karayolu’nun trafiğe kapanmasına sebep oldu.
Bilgilere göre, yağışlı hava ve kaygan zemin etkisiyle kontrolü kaybeden tır, kavşakta çamura saplanarak karayolunu trafiğe kapattı. Tır şoförü kaza esnasında yara almadan kurtulurken, araçta hafif maddi hasar meydana geldi. Uzun uğraşlar sonucunda çamura saplanan tır, vinç yardımıyla kaldırıldı ve D-100 Karayolu tekrar trafiğe açıldı.

Alkollü bir sürücünün pastanenin duvarına çarpmasıyla tehlikeli durum

Sıradaki haber:

Alkollü bir sürücünün pastanenin duvarına çarpmasıyla tehlikeli durum

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.