h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tır ile hafif ticari araç Konya’da çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Tır ile hafif ticari araç Konya’da çarpıştı: 1 kişi yaralandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı, tır sürücüsü ise jandarma karakoluna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada meydana gelen çarpışma, gece saatlerinde Konya-Adana Kara yolu üzerinde bulunan Ereğli ilçesinin Kargacı Mahallesi Organize Kavşağında gerçekleşti. Kazaya karışan araçlar, G.P. tarafından kullanılan 32 ADF 681 plakalı tır ve A.A. tarafından yönetilen 42 CIN 40 plakalı hafif ticari araçtı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü A.A. yaralandı. Olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tır sürücüsü ise jandarma karakoluna götürülerek ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MTİ’nin Süleymaniye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonu

Sıradaki haber:

MTİ’nin Süleymaniye’de gerçekleştirdiği nokta operasyonu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.