h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tır ile çarpışan ticari araç feci bir şekilde hurda oldu: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Tır ile çarpışan ticari araç feci bir şekilde hurda oldu: 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç bir tıra arkadan çarparak bariyerlere çarptı ve devrildi. Kazada araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı. Olay yerine polis, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuları kurtardı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybeden kişinin cesedi morga gönderildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzce’yi hedefleyen bir trafik kazası sonucunda hafif ticari araç, bir tıra arkadan çarparak devrildi. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, Çilimli sapağında meydana geldi. Sakarya istikametinden Bolu istikametine seyir halinde olan Barış D. yönetimindeki 34 EPY 760 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç, aynı yönde seyreden Fatih P. yönetimindeki 34 EOD 466 plakalı Mercedes marka tıra arkadan çarptı ve savruldu. Savrulan araç, bariyerlere çarparak devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak sürücü Barış D. ve yanında yolcu olarak bulunan Yavuz Selim Aşıkoğlu’nu sıkıştıkları yerden kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Araç sürücüsü Barış D. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, yolcu Yavuz Selim Aşıkoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yapacağı incelemenin ardından Yavuz Selim Aşıkoğlu’nun cansız bedeni Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından tek şeritten ilerleyen trafik, aracın kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul’da Güvenlik Tedbirleri Arttırılarak “Genel Güvenlik Uygulaması” Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

İstanbul’da Güvenlik Tedbirleri Arttırılarak “Genel Güvenlik Uygulaması” Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.