h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tır, dondurulmuş tavuk yüküyle devrildi ve sürücü 2 saatte kurtarıldı

Tır, dondurulmuş tavuk yüküyle devrildi ve sürücü 2 saatte kurtarıldı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dondurulmuş tavuk yüklü bir tır, virajı alamayarak aydınlatma direğine çarptı ve devrildi. Direğin üzerine düşen otomobilde hasar meydana gelirken, tır sürücüsü araçta sıkıştı ve 2 saat süren çalışmalar sonucu kurtarıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, dondurulmuş tavuk taşıyan bir tırın kaza yapması sonucu yaşanan olayda, tır aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada, aydınlatma direği bir otomobilin üzerine düşerken, tır şoförü ise aracın içinde sıkışıp, yaklaşık 2 saat sonra kurtarıldı.

Kaza, Şekerpınar Mahallesi Turgut Özal Caddesi’ndeki bir köprüde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 41 ADH 208 plakalı dondurulmuş tavuk yüklü tır, sürücüsü virajı alamayarak aydınlatma direğine çarptı ve devrildi. Çarptığı aydınlatma direği ise 34 UV 5775 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Ö.’nün üzerine düştü. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, tırda sıkışan sürücü Enis A.’yı kurtarmak için yaklaşık 2 saat süren bir çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, sürücüyü araçtan çıkardıktan sonra sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı, ilk tedavisinin ardından hastaneye kaldırıldı. Otomobilin üzerine düşen aydınlatma direği ise maddi hasara neden oldu.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Rus pilotların yurt dışı yasağı kaldırıldı

Sıradaki haber:

Rus pilotların yurt dışı yasağı kaldırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.