h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tıkanıklık yaratan yangın, mahallede paniğe sebep oldu

Tıkanıklık yaratan yangın, mahallede paniğe sebep oldu

Antalya'da kullanılmayan bir gecekondu, bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangınla tedirginlik yarattı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilen yangının çıkış nedeniyle ilgili polis inceleme başlattı. Yangın, Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi'ndeki 2825 Sokak üzerinde meydana geldi. İtfaiye araçları ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yangın 20 dakikada kontrol altına alınarak söndürüldü. Mahalle sakinleri arasında endişe yaratan yangının sebebi şu anda polis tarafından araştırılıyor.

Antalya’da kullanılmayan bir gecekonduda çıkan yangın, mahalle sakinlerini endişelendirdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Polis, yangının çıkış nedenini araştırmak için inceleme başlattı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılarık Mahallesi 2825 Sokak üzerinde bulunan kullanılmayan bir gecekonduda saat 15.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın, çevredeki kişilerin dumanları fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 4 itfaiye aracı ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde alevlere müdahale ederek yangını 20 dakika içinde kontrol altına alarak söndürdü.

Mahalle sakinleri, yangın nedeniyle endişelendi ve polis tarafından yapılan inceleme sonucunda yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışıldı.

Nijerya’da bir tekne kaza geçirdi: 8 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi ise hala kayıp durumda

Sıradaki haber:

Nijerya’da bir tekne kaza geçirdi: 8 kişi hayatını kaybetti, 100 kişi ise hala kayıp durumda

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.