h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Terör örgütü üyeliğinden mahkum olan kişi, yakalandı ve tutuklandı

Terör örgütü üyeliğinden mahkum olan kişi, yakalandı ve tutuklandı

Mersin polisi, PKK/KCK'ya üye olduğu tespit edilen bir hükümlüyü yakalayarak tutukladı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahsı bulmak için çalışma yaptı. Yakalanan hükümlü, Şanlıurfa Ağır Ceza İlamat Masası tarafından PKK/KCK'ya üye olmaktan 6 yıl 8 ay hapis cezası ile aranıyordu. Şüphelinin adresi belirlendikten sonra düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen terör örgütü üyesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla, terör örgütü PKK/KCK üyeliğinden 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılmış bir kişi yakalandı ve tutuklandı.

Yapılan bilgilendirmeye göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli Terörle Mücadele Büro Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekipleri, aranan kişiyi yakalamak için çalışmalar yürüttü. Ekiplerin çalışması sonucunda, 2019 yılında Suriye sınırında silah ve mühimmatlarıyla birlikte yakalanan ve Şanlıurfa Ağır Ceza İlamat Masası tarafından PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan yabancı uyruklu T.Ş’nin adresi belirlendi. Terörle Mücadele ekipleri, belirlenen adrese düzenledikleri operasyonla hükümlü şahsı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen örgüt üyesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da yaşanan inşaat işçileri arasındaki çatışma, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Sıradaki haber:

Bursa’da yaşanan inşaat işçileri arasındaki çatışma, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.