h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tepebaşılı öğrenciye destek sağlanıyor!

Tepebaşılı öğrenciye destek sağlanıyor!

Tepebaşı Belediyesi, Başkan Ahmet Ataç'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz yemek hizmetini üniversite öğrencilerine sunmaya devam ediyor. Hafta içi her akşam, Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan adreste öğrencilere ücretsiz akşam yemeği sunuluyor. Hizmet, 19 Şubat tarihinden itibaren ara tatil sonrasında da devam edecek. Öğrenciler, öğrenci belgesi ibraz ederek yemek ikramından faydalanabiliyor. Öğrenciler, Tepebaşı Belediyesi'ne ve Başkan Ahmet Ataç'a teşekkürlerini iletiyor.

Tepebaşı Belediyesi, üniversite öğrencileri için sunulan ücretsiz yemek hizmeti olan “Gel beraber olsun” projesiyle büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın talimatıyla başlatılan bu hizmet, eğitim süresince devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, “Gel beraber olsun” sloganıyla üniversite öğrencilerine yönelik ücretsiz yemek hizmetini sunmaya devam ediyor. Öğrencilere hafta içi her akşam, Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle hazırlanan yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek bu hizmetten faydalanabiliyor.

Ara tatilin ardından da devam edecek olan bu hizmet, 19 Şubat tarihinden itibaren tekrar başlayacak. Öğrenciler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve emeği geçenlere her zaman yanlarında oldukları için teşekkürlerini iletiyor.

Öğrenciler arasında büyük ilgi uyandıran bu uygulama hakkında konuşan Mehmet Can Kanıkara, “Allah Tepebaşı Belediyesinden razı olsun. Üniversitede tek öğün yemek yiyoruz ve karnımız doymuyor. Buraya gelip yemek yiyoruz” dedi.

Mehmet Akif Zengin ise, “Öğrencilere çok yararlı bir uygulama. Yaklaşık bir senedir takip ediyorum. Üniversitede her öğün yemek çıkmıyor veya herkesin dışarıda yemek için bütçesi yok. Belediyemiz ve Ahmet başkanımız sağ olsun. Öğrencilere verdikleri destek için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Odunpazarı merkezinde bulunan 103 cami dezenfekte edildi

Sıradaki haber:

Odunpazarı merkezinde bulunan 103 cami dezenfekte edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.