h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı İle İlgili Seminer Gerçekleştirildi

TEKNOFEST Bilgilendirme Toplantısı İle İlgili Seminer Gerçekleştirildi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen TEKNOFEST Bilgilendirme Semineri'nde T3 Vakfı Bilecik İl Sorumlusu Gonca Şamiloğlu, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali hakkında bilgi verdi. Yarışmalara başvuruların başladığı ve 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlandığı belirtildi. TEKNOFEST teknoloji yarışmalarının bu yıl 46 ana kategori ve 117 alt kategoride gerçekleşeceği açıklandı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde TEKNOFEST Bilgilendirme Semineri yapıldı. Üniversitenin Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen seminerde, TEKNOFEST’in sadece bir kurum değil, aynı zamanda Türkiye’nin festivali olduğu vurgulandı. T3 Vakfı Bilecik İl Sorumlusu Gonca Şamiloğlu, T3 Vakfı’nın çalışmaları ve yarışmalar hakkında bilgi verdi. Şamiloğlu, “TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. ‘TEKNOFEST ile Gelecek Sensin’ sloganıyla, teknoloji tutkunlarına yüksek performans sergileme fırsatı sunulacak ve bu yarışmalarda 30 milyon TL nakit ödül ile 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği verilecektir. Her yıl daha fazla yarışma kategorisi sunan TEKNOFEST, bu yıl 46 ana kategori ve 117 alt kategoride düzenlenecektir.” şeklinde konuştu.

Schwarzenegger, bir havaalanı gümrüğünde tutuldu

Sıradaki haber:

Schwarzenegger, bir havaalanı gümrüğünde tutuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.