h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tekirdağ’da gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı, olay anı kamera tarafından kaydedildi.

Tekirdağ’da gerçekleşen kazada 2 kişi yaralandı, olay anı kamera tarafından kaydedildi.

Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç, kamyona çarptı ve 2 kişi yaralandı. Kazada, hafif ticari aracı kullanan sürücü ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Şans eseri, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazanın görüntüleri de bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen bir kaza sonucunda hafif ticari araç ile kamyona çarpışma oldu ve bu kazada 2 kişi yaralandı. Kazanın anı, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, Hıdırağa Mahallesi Yulaflı Caddesi üzerinde, kamyon garajı mevkiinde gerçekleşti. E.Y. yönetimindeki 34 RRD 61 plakalı hafif ticari araç, önünde seyreden H.Ç’nin kullandığı 07 ADF 355 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan E.O. da yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazanın yaşandığı an, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kocaeli’de 3 iş yerine baskın düzenlendi: 26 bin sahte bandrollü boş ve dolu makaron bulundu

Sıradaki haber:

Kocaeli’de 3 iş yerine baskın düzenlendi: 26 bin sahte bandrollü boş ve dolu makaron bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.