h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tekirdağ’da düzenlenen hayvan kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ’da düzenlenen hayvan kaçakçılığı operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yapılan bir operasyonda, polis ekipleri tarafından 15 adet beslenmesi ve bulundurulması yasak olan hayvan ele geçirildi. Operasyon, Kapaklı İnönü ve Cumhuriyet mahallelerinde yapıldı. Yapılan baskınlarda, 1 adet yabancı tür Suriye Hamsterı (Fare) cinsi, 14 adet papağan ve 2 adet faturasız havalı tüfek bulundu. Şüpheli şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Kapaklı ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, beslenmeleri ve bulundurulmaları yasak olan 15 hayvan ele geçirildi. Olay, İnönü Mahallesi’ndeki bir iş yerinde ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir adreste meydana geldi. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslerde yapılan operasyonlarda beslenmesi ve bulundurulması yasak olan bir Suriye Hamsterı ve 14 papağanı buldu. Ayrıca, 2 adet faturasız havalı tüfek de ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, S.S., Ş.B. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Kastamonu Valiliği’nden yurttaki zehirlenme ile ilgili açıklama: 95 öğrenci gıda zehirlenmesinden etkilendi

Sıradaki haber:

Kastamonu Valiliği’nden yurttaki zehirlenme ile ilgili açıklama: 95 öğrenci gıda zehirlenmesinden etkilendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.