h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tarsus’ta Abandoned İki Ev, Orta Hisar Bölgesinde Alevlere Teslim Oldu

Tarsus’ta Abandoned İki Ev, Orta Hisar Bölgesinde Alevlere Teslim Oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen iki ayrı yangında evlerde maddi hasar meydana geldi. İlk yangın, Şehitmustafa Mahallesi'nde bulunan bir evin ikinci katında çıktı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İkinci yangın ise Reşadiye Mahallesi'nde bulunan metruk bir binada meydana geldi ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Her iki yangında da maddi hasar meydana geldi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen iki ayrı yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. İlk yangın, Şehitmustafa Mahallesi’nde bulunan iki katlı bir evin ikinci katında gece saatlerinde bilinmeyen bir sebeple çıktı. Evde oturan B.E.’nin yangına müdahale etmek için Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine haber vermesinin ardından alevler kısa sürede kontrol altına alındı. İkinci yangın ise Reşadiye Mahallesi’nde bulunan terkedilmiş binada meydana geldi. Henüz araştırılmayan bir nedenle çıkan yangına çevredeki vatandaşların bildirimi üzerine itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Her iki yangında da maddi hasar oluştu.

Traktör kazasında 5 kişi yaralandı ve araç ortadan ikiye bölündü

Sıradaki haber:

Traktör kazasında 5 kişi yaralandı ve araç ortadan ikiye bölündü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.