h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tarlanın içinden havalanıp yaralı olarak kurtuldu

Tarlanın içinden havalanıp yaralı olarak kurtuldu

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü tarlaya uçarak hafif şekilde yaralandı. Olay, Kayseri-Malatya Karayolu Gürün ilçesi Kaş köyü mevkiinde gerçekleşti. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralıya müdahale edildi. Yaralı daha sonra Gürün Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas’ta Kontrolden Çıkan Sürücü Tarlaya Uçtu, Hafif Yaralandı

Sivas’ın Gürün ilçesinde bir sürücü, aracının kontrolünü kaybederek tarlaya uçtu. Meydana gelen kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri-Malatya Karayolu’nun Gürün ilçesi Kaş köyü mevkiinde tek taraflı bir kaza meydana geldi. Kayseri istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan M.M.N.(45) adlı sürücünün idaresindeki 06 BGS 145 plakalı Ford marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçtu. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak ardından Gürün Devlet Hastanesi’ne nakletti. Yaralının hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.

Bu haberi okumak için tıklayınız!

Kayseri’de 3 tır ve 8 araçın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Kayseri’de 3 tır ve 8 araçın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.